مدرسه خوب افزایش بهره وری آموزشی

پرسش مهر 23: (( مدرسه خوب چه ویژگیهایی دارد؟ برای افزایش بهره وری در آموزش چه اقداماتی باید انجام داد؟))

مدرسه خوب افزایش بهره وری آموزشی

پرسش مهر 23: (( مدرسه خوب چه ویژگیهایی دارد؟ برای افزایش بهره وری در آموزش چه اقداماتی باید انجام داد؟))

مدرسه خوب   افزایش بهره وری آموزشی

پرسش مهر 23:

همچون همه ساله در روز اول مهر و آئین بازگشایی مدارس پرسشی توسط ریاست محترم جمهور مطرح میگردد. این موضوع که به پرسش مهر معروف و مطرح شده است. باعث میگردد تا دانش آموزان نسبت به موضوع مطرح شده ، بیاندیشند و بکوشند تا به آنچه مطرح شده دست یابند. هرچند امسال نیز بازگشایی مدارس دستخوش تعطیلات 2 ساله کرونایی بود ولی حتی زودتر از مهر آغاز شد، و بازهم بار دیگر پرسش مهر شماره 23 سال تحصیلی 1402-1401 توسط رئیس جمهور مطرح گردید و پرسش امسال در خصوص مدرسه خوب چه ویژگیهایی دارد؟ و برای افزایش بهره وری در آموزش چه اقداماتی باید انجام داد؟ بود . همه میدانیم آموزش صحیح و افزایش بهره وری باعث سرافرازی کشور و در نهایت پیشرفت ایران خواهد شد، ایرانی که با وجود تحریمهای همه جانبه و ناحق ، کوچک نشد و با قدرت تر از همیشه با تمام قوا به جلو حرکت نمود. نمونه های آن را میتوان در مسایل هسته ای و حتی پزشکی و ساخت واکسن کرونا یافت و نشان داد که جوانان ، دانشمندان ، محققان و دانش آموزان این مرز و بوم برای سرافرازی وطن خود کوشیده و حتی از جان خود میگذرند. ومیتوان ارتباط آنرا با شعار سال مقام معظم رهبری «تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی» دریابیم.
امید است دانش آموزان با حمایت خانواده ، مدرسه و مردان سیاسی کشور خود را به بالاترین حد رسانیده و در آینده به کمک کشور بشتابند.و مسئولین و مدیران و معلمان نیز با درک موضوع و افزایش بهره وری آموزشی به ساختن مدرسه ای خوب و در نهایت کشوری قوی، دانش بنیان، و با سواد کمک کنند . انشاله 1401/06/25

طبقه بندی موضوعی

مصرف پروتئین و ویتامین در تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به کرونا ویروس بسیار مؤثر است و فرد بهتر می‌تواند با بیماری کرونا مقابله کند، پروتئین به طور صد درصد برای سیستم دفاعی بدن لازم است، تخم مرغ نیز حاوی پروتئین بسیار بالایی است، درصد پروتئین لبنیات کم چرب تفاوتی با لبنیات پرچرب ندارد و در دوران ابتلا به کرونا مصرف لبنیات مانند ماست و دوغ کفیر و پنیر سفت توصیه می‌شود و بهتر است بیماران کرونایی از منابع غذایی دارای ویتامین A از جمله هویج، کدو حلوایی و سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کنند، همین طور منابع ویتامین C مثل گوجه‌فرنگی و مرکبات، مکمل‌های ویتامین D، منابع پروتئین از جمله گوشت قرمز، تخم‌مرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به کرونا بیشتر مورد تاکید است.

  • تبسم ندائی

تغذیه و کرونا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی