تغذیه و کرونا 3 - مصرف کدام دسته از پروتئینها و ویتامینها برای بیماران مبتلا به کرونا ضروری است؟
شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۰۴:۳۰ ب.ظ
مصرف پروتئین و ویتامین در تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به کرونا ویروس بسیار مؤثر است و فرد بهتر میتواند با بیماری کرونا مقابله کند، پروتئین به طور صد درصد برای سیستم دفاعی بدن لازم است، تخم مرغ نیز حاوی پروتئین بسیار بالایی است، درصد پروتئین لبنیات کم چرب تفاوتی با لبنیات پرچرب ندارد و در دوران ابتلا به کرونا مصرف لبنیات مانند ماست و دوغ کفیر و پنیر سفت توصیه میشود و بهتر است بیماران کرونایی از منابع غذایی دارای ویتامین A از جمله هویج، کدو حلوایی و سبزیهای دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کنند، همین طور منابع ویتامین C مثل گوجهفرنگی و مرکبات، مکملهای ویتامین D، منابع پروتئین از جمله گوشت قرمز، تخممرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به کرونا بیشتر مورد تاکید است.